Çfarë të bëj nëse unë kthehem nga një qëndrim jashtë shtetit dhe më duhet të futem në karantinë ?

Në rast karantine, punëdhënësi/sja është i/e izoluar dhe nuk mund të presë punëtorin/ren et tij/saj në banesën e tij/saj.

Punëdhënësi/sja duhet të vazhdojë të paguajë punëtorin/ren njësoj sikur ai/ajo të vinte të punonte normalisht.

Posted in: Për punëdhënësit